Wie zijn wij

Autisme Zwolle is kleine zorgaanbieder die is ontwikkeld vanuit kennis door werkervaring, opleiding en persoonlijke ervaringen.  Binnen Autisme Zwolle worden diverse deskundigheden gebundeld om zorg op maat te kunnen bieden.

Hinko

Hinko werkzaam als Autisme Specialist, gezinscoach, groepsbegeleider en levensloopbegeleider

Hinko is ontwikkelaar en initiatiefnemer van Autisme Zwolle. Hij heeft vele jaren ervaring binnen de hulpverlening, als Coordinator Maatschappelijke intergratie, Maatschappelijk werker, Jeugdbeschermer. Door zijn interesse in ASS, heeft hij zich geschoold en ontwikkeld tot een deskundige op het gebied van ASS, en andere gerelateerde problematieken. Door zijn ervaringen en netwerkrelaties heeft hij het initiatief genomen om Autisme Zwolle te realiseren, om de zorg met en om de client ook op langere termijn, zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten, om de kwaliteit van de client te kunnen blijven ontwikkelen.

Mona

Mona is hoofd P&O en Functionaris Gegevensbescherming van Autisme Zwolle. Daarnaast is zij werkzaam als gezinscoach en levensloopbegeleider.

Mona heeft veel kennis en ervaring opgedaan in de zorg en hulpverlening. Zij heeft met verschillende doelgroepen gewerkt o.a. ouderenzorg als groepsleider, de jeugdhulpverlening als groepsleider en coördinator,  forensische zorg als sociotherapeut, projectmedewerker binnen een ambulant woonproject voor jong volwassenen en werkzaam geweest als kwaliteitsmedewerker.

Feia

Feia is werkzaam als groepsbegeleider, gezinsondersteuner en levensloopbegeleider